Contacteer ons
Van Loo Projects opent zijn deuren op bedrijventerrein La Corbeille

Van Loo Projects opent zijn deuren op bedrijventerrein La Corbeille

Nu zondag, 4 augustus zet Van Loo Projects vanaf 10h haar deuren spreekwoordelijk wagenwijd open.

Op bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek zullen voor één keer alle machines en wagens samen te bewonderen zijn in één groot machinepark. Van Loo Projects verwelkomt iedereen om dit unikum bij te wonen en mee te genieten van deze sfeervolle opendeurdag. 

Tegelijkertijd toont de firma haar groot hart, en overhandigt CEO Johan Van Loo een mooi bedrag aan SOS kinderdorpen dat via een inzamelactie op touw werd gezet.

“Sfeer en beleving, nét als op de werkvloer”, aldus Johan Van Loo, “zullen centraal staan op onze opendeurdag”. Naast demo’s met het machinepark en dumperritten zullen er tal van animaties, live optredens, food- en drankstanden zijn om er een feestelijk gebeuren van te maken.

Van Loo projects is actief op 3 fronten: afbraakwerken, grondwerken en wegenbouw. Hiervoor beschikken ze over hoogwaardige materialen en hoogtechnologische machines die voor één keer allemaal te samen te bewonderen zullen zijn op hun nieuwe site op KMO-zone La Corbeille in Westmeerbeek.

 “Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg, zijn drie waarden die bij ons altijd centraal staan”, gaat Johan verder. “Deze drie waarden hebben ons groot gemaakt en zullen ons doen blijven groeien.” Van Loo Projects realiseerde al meerdere grote projecten zoals bijvoorbeeld de afbraak van het stadion van KV Mechelen, de afbraakwerken van post X, ook het ooit zo beruchte Zillion gebouw ging tegen de vlakte door hen, en talloze andere projecten verspreid over het ganse land. Hun grootste troef: de medewerkers. Zij zijn het fundament waar heel het bedrijf of stoelt vat Johan Van Loo tenslotte samen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan