Contacteer ons
Ruwbouw van 20 KMO units is voltrokken

Ruwbouw van 20 KMO units is voltrokken

Op 11 augustus (jl.) trokken Geert Daems (burgemeester van Hulshout),  Dirk Deroose (CEO van Willy Naessens) en Johan Van Loo (zaakvoerder van Tervia’s), onder het goedkeurend oog van architect Manu Lenders (zaakvoerder van ABML), de eerste betonkolom recht als symbolische eerstesteenlegging en eveneens als officiële start van de bouwwerken op site La Corbeille.

Het project La Corbeille omvat de verwezenlijking van een KMO-, industrie- en retailzone op het terrein van de voormalige conservenfabriek van La Corbeille/Bonduelle in Westmeerbeek.

“De bouwwerken verlopen volgens schema. Willy Naessens Groep heeft vorige week de site verlaten met een prachtige ruwbouw die voltrokken is. De oplevering van deze KMO-gebouwen zal voor december zijn”, aldus Johan Van Loo (zaakvoerder Tervia’s).

In iets minder dan 8 weken heeft Willy Naessens de ruwbouw van 20 KMO-units in betonstructuur recht getrokken. De KMO-units zijn uniek omwille van hun laag energetisch waarde met een K-peil van 19.
De ganse site La Corbeille zal ook de stempel van CO²-neutraliteit dragen met als belangrijkste peiler een duurzaam energiegebruik.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan