Contacteer ons
Tervia's is één van de structurele partners en initiatiefnemers van #project2800

Tervia's is één van de structurele partners en initiatiefnemers van #project2800

#Project2800 is een onafhankelijk en belangeloos ondernemersplatform dat zich inzet om in de ruime regio Mechelen ideeën te ontwikkelen en acties te initiëren die het ondernemersklimaat bevorderen. Dit breed economisch gerichte initiatief stelt zich tot doel welvaart te creëren in de regio Mechelen en dit gebied met groot potentieel (inter)nationaal op de kaart te zetten.

Op 17 oktober organiseert #project2800 Vast Goed in en rond Mechelen. Een vastgoedcongres met in de hoofdrol Mechelen en de ruime regio daarrond. 

Aan het woord komen Luk Peeters (ORG), Pieter Ballon (VUB, SMIT), Greet Geypen (Stad Mechelen), Roy Wohrmann (Van der Valk) en Kurt Geens (Verelst). Een avond waar ondernemers samenkomen met lokale beleidsmensen met het oog op onze prachtige regio (inter)nationaal verder op de kaart te zetten.

 

Programma:

17.30u - Ontvangst in van het Verelst Kaffee in het AFAS Stadion Achter de Kazerne open. In afwachting van onze sprekers kunt u rustig de tijd nemen om iets te drinken.

18u - Verwelkoming door voorzitter Kurt Geens en voorstelling moderator
Kurt Geens is CEO van bouwonderneming Verelst en voorzitter van #project2800. Samen met de zeven andere partners, is hij de drijvende kracht achter het project.

18.15u - Luk Peeters - ORG Permanent Modernity
Luk Peeters leidt samen met Alexander D’ Hooghe en Natalie Seys ORG for Permanent Modernity. ORG is een internationaal architectuur- en stedenbouwkundig bureau. De projecten combineren functionaliteit en vorm om duurzame oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen. ORG is gevestigd in Brussel en Boston, en heeft een onderzoeksafdeling bij MIT.

18.45u - Testimonial Van der Valk
Met de renovatie van ‘den ouden dok’ tekent de hotelgroep Van der Valk voor een van de mooiste stadsvernieuwingsprojecten ooit in onze regio. De man die heel dat proces in goede banen leidde is Roy Wohrmann.

19.15u - Greet Geypen (Stad Mechelen) is schepen voor Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Ordening en Wonen. Ze is ondertussen twaalf jaar schepen, eerst van Openbare Werken en in de huidige meerderheid is ze bevoegd voor Ruimtelijke Ordening, Stadsvernieuwing, Monumentenzorg en Jeugd. Samen met burgemeester Bart Somers drukte ze duidelijk haar stempel op de stad.Greet Geypen deelt op 17 oktober haar visie op de toekomst van onze regio op Vast Goed in en rond Mechelen.

19.45u - Pieter Ballon is hoogleraar Communicatiewetenschappen aan de VUB en directeur van SMIT (Studies in Media, Innovation & Technology). Daarnaast is hij auteur van: ‘Smart cities: hoe technologie onze steden leefbaar houdt en slimmer maakt’

20.10u - Q&A met panel: Panelgesprek met Luk Peeters, Roy Wohrmann, Greet Geypen, Pieter Ballon en Kurt Geens.

20.30u - Afsluitend walking dinnerWe sluiten de avond af in stijl. Geniet van onze uitgebreide walking dinner en neem de tijd om te netwerken.

 

Tickets kopen doe je online via www.project2800.com/congres. Je wordt doorgeleid naar Event-brite, waar je de tickets volledig veilig kunt bestellen. Ze worden als e-ticket verzonden.

 

Locatie:

VERELST KAFFEE - station KV  Mechelen - Kleine Nieuwedijkstraat 53 - 2800 Mechelen

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan