Contacteer ons
La Corbeille kleurt oranje

Bedrijventerrein La Corbeille kleurt oranje !

Groot nieuws voor La Corbeille. Op woensdag 8 juli 2020 opent op het bedrijventerrein zowel een supermarkt van Albert Heijn als een winkel van Kruidvat. Met de komst van deze twee Nederlandse partners zijn de eerste stappen voor de invulling van de retailzone gezet. Op termijn wordt het gebouw waar de twee ketens zich zullen vestigen vervolledigd door een horecazaak met terras.

 

Bedrijventerrein La Corbeille, gebouwd op de site van de voormalige conservenfabriek, is de combinatie van een KMO-zone, industrieterrein en handelszone in het groene Westmeerbeek. Met de komst van Albert Heijn en Kruidvat kan de geplande retailzone officieel van start gaan. Ook winkels, horeca en KMO’s die nood hebben aan een toonzaal kunnen terecht bij La Corbeille. Sinds 2018 is ook het kantoor van de Christelijke Mutualiteit op het bedrijventerrein gevestigd.

 

Wilt u hier graag deel van uitmaken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want er staan nog enkele kantoren, KMO-units, handelszaken en opslagplaatsen te huur of te koop. Surf naar www.tervias.be/jouw-werkomgeving/la-corbeille-KMO voor meer info!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan