Contacteer ons
Bedrijventerrein La Karante 4 in Ranst op 3 weken tijd uitverkocht!

Bedrijventerrein La Karante 4 in Ranst op 3 weken tijd uitverkocht!

Bedrijventerrein La Karante 4 in Ranst op 3 weken tijd uitverkocht!

Midden in de industriezone in Ranst ontwikkelen we een gloednieuw bedrijventerrein, hiermee geven we een herbestemming aan het terrein van de Goeyvaerts Grondwerken dat al enkele jaren niet meer gebruikt wordt.

Er is in deze regio duidelijk noodzaak aan bedrijfsunits! De beschikbare units waren op 3 weken tijd uitverkocht.

Net zoals ons referentieproject La Corbeille in Westmeerbeek kozen we voor de focus op KMO-units met kleinere oppervlakte, gaande van 90 tot 240m². Dit geeft een mooie aanvulling op de grotere industriegebouwen die momenteel al in de industriezone aanwezig zijn.

Bovendien geeft dit kansen aan de kleine KMO’ers uit de omgeving. Vaak hebben zij hun opslag- of werkmagazijn thuis en stoten zij op plaatsgebrek of wensen ze meer scheiding tussen werk en privé. Een kleiner magazijn in een bedrijventerrein is dan voor hen een perfecte oplossing en geeft een extra professionele toets.

La Karante 4 is een vooruitstrevende en toekomstgerichte KMO-zone. Enerzijds wordt er bewust aandacht besteed aan een duurzame ontwikkeling waarbij er gewerkt wordt met duurzame en kwalitatieve materialen. Op die manier garanderen we EPB-conforme units met een zo laag mogelijk K-peil.

Anderzijds is één van de voornaamste streefpunten een CO²-neutraal energieverbruik waarbij alle bedrijven die zich hier vestigen zich engageren om groene stroom te verbruiken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan