Contacteer ons
Eerste bedrijven nemen hun intrek in retailzone La Corbeille te Westmeerbeek

Eerste bedrijven nemen hun intrek in retailzone La Corbeille te Westmeerbeek

Eerste bedrijven nemen hun intrek in retailzone La Corbeille te Westmeerbeek

Stilaan krijgt retailzone La Corbeille in Westmeerbeek vorm! De eerste shop neemt zijn intrek. Op vrijdag 2 augustus opent het tankstation La Corbeille zijn deuren.

Eind 2015 heeft de gemeente Hulshout via een ruimtelijk uitvoeringsplan het mogelijk gemaakt om een retailzone te realiseren op het bedrijventerrein La Corbeille in Westmeerbeek. Stilaan nemen de eerste bedrijven hun intrek, waaronder een tankstation.

“Sinds eind juni was het enkel mogelijk om te tanken, de bijhorende shop gaat nu officieel open. Voor het tankstation hebben we, in samenspraak met Tervia’s, de projectontwikkelaar van het bedrijventerrein, gekozen voor een eigen ontwerp. Het gebouw geeft immers vorm aan de inrit van het bedrijventerrein. Een mooie architectuur vonden we daarom wel belangrijk.” Zo vertelt Cynthia Van Loo.

“In Westmeerbeek zelf is er geen tankstation, waardoor de inwoners toch al snel enkele minuten moeten rijden om te tanken. Daarnaast denken we dat het een perfecte aanvulling is op de overige activiteiten op het bedrijventerrein. De bedrijven die hier reeds gevestigd zijn, hebben vaak ook enkele bedrijfswagens of bedrijfscamionetten en via de tankkaarten kunnen ze snel, eenvoudig en dichtbij tanken. We zijn ervan overtuigd dat een tankstation een meerwaarde is voor het bedrijventerrein!” aldus Johan Van Loo, zaakvoerder Tervia’s (projectontwikkelaar bedrijventerrein La Corbeille).

Zo opent ook Made By Tune, als schrijnwerker, zijn werkatelier en bijhorende toonzaal. In de komende weken zullen er nog bedrijven volgen die naast hun werkruimte ook een toonzaal openen.

Deze opening loopt samen met een grote opendeurdag van het bedrijventerrein La Corbeille. Op zondag 4 augustus stellen een aantal grotere bedrijven hun deuren open voor het brede publiek. Eén van de grootste bedrijven op La Corbeille, namelijk van Loo Projects is enkele maanden geleden verhuisd naar de KMO-zone en zij stellen al hun machines ten toon. Van Loo Projects is een bedrijf gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken en stelt ongeveer … mensen te werk. Ook zij nodigen het brede publiek uit om met hen kennis te maken!

Andere bedrijven die deelnemen aan de opendeurdag zijn onder andere HIS Services, KB Car Cleaning, De Garage, De Spelshop, Belgium Printing, Blaze, …

De opendeurdag vindt plaats op zondag 4 augustus met vrije toegang tussen 10 en 17u.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan